Inspireras av Beyoncés vågade dans

Hur många dansälskare därute såg Beyoncé fantastiska framträdande på VMA som sändes tidigare i veckan? Om ni, av någon oförklarlig anledning har missat det, är det verkligen dags att klicka sig vidare på nätet för att hitta det magnifika uppträdandet! I nära på 17 minuter ägde Queeb B scenen och det var verkligen bara att, ännu en gång, lyfta på hatten för denna kvinna som bär på så mycket talang.

????????????????????????????????????????

Dock har mycket negativ energi lagts på hennes kläder vid uppträdandet. Hur det är möjligt är oförståeligt eftersom det inte är  vad man bör fokusera på. Hon uppträdde i en glittrande body och det fanns verkligen ingenting konstigt i detta eftersom det bara lyfta fram hennes kropp och därmed också hennes kropp. Vi har tidigare skrivit om vikten av rätt kläder till dansstilen och i Beyoncés uppträdande var hon helt rätt. Så här skrev vi bland annat i inlägget:

För den som ska dansa modern dans så är faktisk kroppsstrumpan ganska vanlig och används för att visa upp mer känsla av kroppens linjer, där är inte fart och fläkt i fokus utan istället handlar det mycket om stillsamma rörelser och harmoni, något som överförs väl med rätt klädesplagg. Att danser som är inspirerade av hip hop musiken är inget konstigt heller då det är en del av musikstilens klädtrender, det införs även i dansen och har en naturlig del där. Här talar vi om oversized tröjor och byxor, men det kan också handla om att ha en keps eller annat som symboliserar stilen.

Och det Beyonce gör när hon rör sig på scen är att blanda modern dans (med fokus på hennes kroppsrörelse) och hiphop, där hennes hår är en accessoar.